Люблю Булю by song Woolly Bully группы Сэм обманщи

Константин Воленский
No, dos, one, two, tres, quatro
Митя каже Мані: «Якщо грошей нема,
Здай на м'ясо Булі, здай Булі на рога»
Wooly bully, жалко bully.
Wooly bully, жалко bully, жалко bully.

Маня каже Миті: «Здай свої рога,
Я люблю так Булю, просто сил нема»
Wooly bully, люблю bully.
Wooly bully, люблю bully, люблю bully.

Митя каже Мані: «Я Булю теж люблю,
А грошей для тебе без Булі зароблю»
Wooly bully, wooly bully.
Wooly bully, wooly bully, wooly bully.