Як жити без тебе не знаю

Елена Томенчук
Кожен раз тебе відпускаю,
а як жити без тебе не знаю.
І не хочу на тебе чекати ,
та що вечір стою біля хати.
Мое серце від болю згорає
як прожити без тебе не знає.
Як лелека у небі ти вільний
і менІ нічого не винний .
Сутеніє і ніченька темна
мені каже: чекаєшь даремно.
А я в Бога про долю питаю
як прожити без тебе не знаю.
І вже вранці, як сонечко зІйде
то до мене милесенький прийде .
Він промовить як щиро кохає
і як жити без мене не знає.