Кровавый огонь

Бируте Ланге
 О народе,в кривавій пітьмі
Йшов ти мужньо до смертного бою
Тобі вірність-то зброя свята
І серця,ті що повні тобою.

Ти-натхнення, звитяги вогонь
Смерть ніс тим, хто нас вбити хотіли!
Наш народ уберіг від пітьми-
Торжеством віри, правди та сили!