***

Богдана Князева
Свiтанки у лютому бiлi
I я не чекаю тепло..
Я затамувала надiю-
Тепер я тамую любов.
Я знов намалюю твiй погляд
Уява дозволить менi-
Торкатись твого тiла
В полонi моIх обiйм.
Кайдани моеI волi
Ти перетвориш на попiл
Година з тобою -мрiя
Твiй голос - моя надiя.