Твоя

Михаил Данихленко
Твоя усміхнена надія,
Твоя мрійлива печаль.
У твоїх снах - відлуння мрії,
Колись розтанули на жаль.

Твоя безмежна щирість серця,
І глибина твоїй душі.
І добрий погляд - її дверця,
Та по життю як по соші.

Твоя зоря на небі сяє
І місяць ясний теж зійде!
Твоя любов не має краю -
Весна твоя іще прийде.

Твоя усміхнена надія,
Твоя примарлива печаль…
У твоїх снах відлуння мрії -
Вони таки знайдуть причал.