Розкажи

Ана Шелдон
Розкажи мені, як зорі шепочуть,
Яку пісню співають хвилі морські?
Що ти думаєш кожної темної ночі,
Наодинці своє – розкажи це мені.

Покажи, як палає світанок весною,
Подаруй ніжний дотик своїх долонь.
Дай зустріти кожний ранок разом з тобою,
І триматися поруч до срібляних скронь.

Поділись теплом світлом у своїх очах
І давай разом слухати шепіт весни.
Розкажи як ти мрієш, що душа твоя хоче?
Наодинці своє – розкажи це мені.