Капiж

Марина Степанская
Капіж! Поважчав, почорнів
Учора ніби білий сніг.
Один, два, три... Так мало днів
До березня! Збиває з ніг

Пташиний виспів, ярий шквал
Згори! Потічки жебонять
І цебенять тюпцем і вчвал,
Гілки так пнуться, аж болять,

Чуттєві, збуджені! Зчорнів
Тілистий вчора, білий сніг.
До березня так мало днів!
Капіж бринить - сяйливий сміх!..

19.02.2017