Хрест

Олись Лапковский
Я у океані.
Листочок мого плота застиг у зеніті сонця.
Я під вказівним пальцем променя.
Я під прожектором спостерігача.
Я не поспішаю.
Хрест протиріч зійшовся до нульової точки.
Усі дороги ведуть до…
Мені добре на перехресті,
я не хочу приречено-маніакально повертатись
              на вимощені тротуари.
Я у океані.
Тут навіть манівці смішні.