Скрябину

Руся Ялинская
Чи то така вже невід'ємна суть,
так хочеться спитати в долі: - Нащо?
У розквіті ідей в останню путь,
ми проводжаємо чомусь завжди - найкращих.

Чи виконали все на цій землі...
чи там комусь потрібні їхні мрії...
пливуть у небо  "Люди - кораблі"...
та спогадами душу нашу гріють...

Зітри сльозу з заплаканих очей...
не край печаллю :-"Спи собі сама"...
повір, серед зірок пливе - ковчег...
прекраснійший, під назвою - Кузьма...

             Руся Ялинська(Margo)