Ми нi як не змогли б бути разом

Юлианна Бранивицкая
Ми ні як не змогли б бути разом
Багато образ,
ти так не знайшов в собі сил забути ту зраду
що ти ще хочеш?

Ми намагались, вийшло не дуже
не зберегли
Нашi долонi бiльше не вiдчувають тепла,
погляд не зможе бути таким нiжним як колись,
По нашим очам зрозуміло,
що нема ніякої жаги щось змінити та причин боротись далі..
інколи, кохання безсиле
поступово відчуваєм, як хтось  перекриває нам кисень
відрізаючи коханню крила...
падаючи в безодню болю та страждать

серце тебе кохає,
але цього виявилось занадто мало
щоб назавжди бути разом