Хотiлось би, пiдняти розум...

Андрей Бабич Днепр
Хотілось би, підняти розум...
Та, козирів немає в картах!
«Понад усе – макітромантра!»,
Хріновий, на сьогодні,- лозунг!
Куди там,- задивлятись в зорі,
Коли – вчорашнє затоптали!
В одній сім’ї – чужими стали,
Не об’єднавшися у горі...
Хотілось би, розправить крила,
Щоб від біди усіх прикрити!
Щоб – не щуром життя прожити...
Дай, Святий Боже, мені  – сили!..