Мамо

Екатерина Лагученко
А пам'ятаєш, мамо, як колись
Готувала мені кашу манну
І постійно ти казала "Катя, вчись"
Щоб отримувати освіту бездоганну.

А пам'ятаєш,мамо, як колись
Ти заплітала мені довгі коси
І ми з тобою разом уляглись
З'їдати стиглі абрикоси.

А пам'ятаєш, мамо, як колись
Ти ховала від мене подарунки
А я отримував, казала, що мрії мої збулись.
Даруючи тобі щирі поцілунки.

А пам'ятаєш, мамо, як колись
Я написала правило на стінці
А ти сурово на мене дививсь
Змусила писати його 3 сторінці.

А пам'ятаєш , мамо, як колись
Я плакала, бо вирости хотіла
А ти казала підкріпись
Все буде так, як захотіла.

Я пам'ятаю, мамо ,все
Коли волосся ти мені крутила
Коли фарбувала ти мені лице
Коли до ночі вперше відпустила.

Я пам'ятаю останній день
Коли з тобою розмовляла
Цей рік, цей день,цей грудень
Як я тебе кохаю не сказала.

Роки все йдуть і якось все вляглось
Ось я доросла, п'ю Аліготе
З дитинства побажання моє збулось
Ось тільки мріяла я не про те...