десь...

Алёна Оводенко
Якщо піду за неба край
До лану трохи пригорнусь
Лише на мить де водограй
Збирає казки всіх бабусь

Де шмата вітру залетить
Всі крихти з столу зібгає
Полине десь у тую ж мить
Та тихо на в круги стає

Де кицька тішиться клубком
В мурзатім  мирнім закутку
Де сонце в вечорі жовтком
До хліба чорного шматку