Нероздiлене кохання

Алёна Оводенко
О Боже! Мамо! Як болить!
У серці дірку проїдає!
Не стерпло ниє і пече!
Бо знову сірники встромляє
І  бавлячись єхидно,
 Підпалює по одному
Всміхаючись  огидно!

О Боже! Мамо! Як горить!
Пече до неба! Не вщухає!
За що серця биття мої,
Повільно страчує й картає!..

Як, мамо себе обдурить?
Коли закриються стигмати?
Чи довго буде так дражнить?
Здобути де терпець-канати?

Ні мамо! Мозок заміновано!
Коли ж бо він награється?…
Невже йому не соромно?!