День народження

Тарас Иванов
...ти все ж прийшла...  ледь привітала...
у заметілі телеграм
дзвінків, обійм, - поміж тюльпан
твоя сльоза тихенько впала
ти все ж прийшла... безслівний псалм....

твій подих - у вітрах вологих...   
в мовчанні ніжнім, понад хмар,
в світанні зимнім, ніби Храм,
вишневим паморозним дзвоном
зі мною й  сонцем - сам-на-сам....

на мить відкриється завіса
до світу, де була лиш ти,
і можна буде увійти...
і тихо так, і ти так близько...
.... і крок - поверхнею води...