Печаль...

Ольга Бурковская-Синцова
Печаль осіння,
А чи ти у всіх буваєш?
Коли на дворі без упину ллють дощі,
Коли якусь самотність відчуваєш,
Та безпорадність власноі душі?
Печаль осіння,ти чому з'явилась?
Щоб взяти й сплутати моі думки?
Цієі осені від тебе так втомилась,
Ти змусила писати ці рядки...