Я кохаю тебе

Владимир Олийнык
                Весна прийшла,все зацвіло
                Згадай собі,як все було
                Той день,ту ніч,ті ясні зорі
                Як ми були в шкільному колі.
                Роки юнацькі,як цілувала
                Як ти мені тоді казала
                Вербу плакучу,зелений гай
                Тебе прошу,все пригадай.

                Приспів

                Для мене ти-це все життя
                Спасибі доленько,моя
                У нас одне серцебиття
                Тепер я твій,а я твоя.

 
                Любов моя, з тобою я
                Повір і знай,що я твоя
                Згадай,як я тебе чекала
                Як вперше я поцілувала               
                Тебе в уста,сама тремтіла
                Тому,що знала,що хотіла
                Чого тебе,сама не знаю
                Так сильно я тепер кохаю.

                19.05.98р.