Тобi, моя мамо

Владимир Олийнык
     Ти бачиш,матусю,який я гарненький
     Вже завтра тобі,принесу я букет
     Трояндовий він,моя мамо,біленький
     Повір,моя рідна,я вже не бешкет.

                В.І.Олійник.