Вiд сили неспокiй

Владимир Солошенко
Люди шанують розумних,
Вічно від сили неспокій.
Війни, це дії безумних,
В бій поведе їх жорстокість.

Бо звір буває лиш хижим,
Зграї вожак-найсильніший,
Це їм потрібно, щоб вижить...
Шлях у людей, зовсім інший.

Розум оцінять по діям,
Владу-що дбає добробут.
Вірить народ, тим надіям,
Що всім покращують побут.