знову вже весна

Михаил Данихленко
І знову вже весна,
І майже на порозі.
І теплим подихом вона.
Та вже десь у дорозі.

І знов пташиний спів,
І знов веселими струмками.
І та, твоя омріяна краса…
Десь майже поміж нами.

Десь дуже теплі дні,
Десь вони - теплі ночі.
Десь голос ніжної краси
Та теплі, ясні твої очі.