Весна

Оксана Майданська
Весна,Весна! Яка ти світла запашна!               
Вже й дні  так збільшилися ясно.
Вона дає нам радість і тепло,
Ось чути теплим вітром понесло.


Туди де перші квіти процвітають,
Підсніжники прекрасні виростають.
І де-не-де трава зазеленілась,
Та сонечко високо покотилось.
               10.03.2014р.