Пролiски

Оксана Майданська
               
Любимі перші проліски цвітуть,
Неначе зорі по землі розсипались.
Пахучі, ніжні у весняних перлах,
Підсніжники біліють у зелених травах.


Замерехтіли зорі із небес сіяють,
Та перлами КАРПАТИ розсівають.
Тюльпани із під снігу в небо виглядають,
І два серденька тишиною поєднають.


Весняні перла в букети я зберу,
Коханій рідній я людині подарю.
Хай мир й любов в обіймах йдуть,
Проміннями від сонця зігріває  душу.


Життєва радість в краях безмежних,
Поля, ліси, скрізь гори зеленіють.
Ну як же не любити УКРАЇНИ верховіть,
Що так високо виросли в КАРПАТАХ.
                22.03.2014р.