Колыскова

Мария Головко
( текст песни на украинском языке)

        КОЛИСКОВА




КОЛИСКОВА

1.Подивись, моя дитинко,
За вікном вже пізня ніч!
В небі зорі, мов краплинки,
З ними місяць, як панич!

2.Вітер грає колискову,
Та шепоче: "Баю-бай!"
Знає він всесвітню мову,
Спи, дитинко, засинай!

3.Ніжний Янгол нахилився,
Ти під захистом його!
Він за день також втомився,
Сонні очі у нього!

4.Пташенята у гніздечку
Солодко так, любо сплять!
Бо всім діточкам в містечу
Час прийшов відпочивать!

5.Колискову заспівали
В кожній хаті малюкам!
А на дворі цвірінчали
Стригунки по всіх садках!

6.Подивись, моя дитинко,
За вікном вже пізня ніч!
В небі зорі, мов краплинки,
З ними місяць, як панич!