Роздуми вчителя

Наталья Решетова
Пора прийшла із учнями прощатись,
Вже кличе їх на звершення життя.
Та вірю: будуть знову повертатись,
Щоб привести до нас своє дитя.

А школа буде радо зустрічати,
Закрутить свій шкільний коловорот.
До школи приведуть і мама, й тато –
І потечуть дні, сповнені турбот.