Мантра новой жизни

Лузан Наташа
Мантра нового життя

Я розслабляюсь кожною клітинкою мого тіла.
Я приймаю зміни, які неможливо відвернути.
Я відкриваю себе назустріч кожному новому дню, наповненому емоціями.
Крокую легко і впевнено.
Кожен мій нейрон, свідомість і підсвідомість, адаптується до метаморфоз.
Мене наповнює наснага і енергія.
Я, наче метелик, вилітаю з кокона, без страху і тривоги.
Я розслаблена.
Я здорова.
Я щаслива.
Я спокійна.
Я приймаю відповідальність за своє життя.
Я впевнена в собі і своїх рішеннях.
Я. Моє. Мені. Мною.