Будь ласка, не ховай сво х очей...

Юлия Семендяева
Будь ласка, не ховай своїх очей,
Бо я ніколи вже їх не побачу знов.
На світі стільки гарних та дивних речей,
Але найкраща з них - твоя любов.

Нехай вона є тяжкі кайдани.
Та я радію, бо це все, що ти залишив.
Я сподіваюсь ти згадаеш наші дні,
Які життя у пам'яті запише.

Я знаю, згодом забуваеш все.
І я забуду, як ти плакав і радів,
Як ставила тебе понад усе,
А ти цього побачить не зумів.