Украiнська пiсня

Ника Эстель
Хай пісня українська знов лунає,
Як ствердження про мир і про добро.
Нехай летить над полем і над гаєм,
Акомпанує їй старий Дніпро.

Хай воскрешає в душах справедливість,
Надію, віру, мудрість і любов.
В собі спліта веселість і журливість,
Її душа - основа всіх основ.

Нехай лунає солов'їним співом,
Нехай звучить - ніколи не змовка!
Хай зачарує веселковим дивом.
Навік її вогонь в серцях пала,

Бо ж українська пісня так прекрасна!
Блискуча, милозвучна, чарівна...
Неначе зірка, шлях осяє ясно.
Ця пісня - вічна, ніжна, як весна.

На звершення вона нас надихає,
Висот допомагає досягти,
Бо пісня - це душа нашого краю.
Тож, пісне рідна, шлях нам освіти!