Лиш я не сплю

Мари Ки
Всі сплять
Лиш я не сплю
Я гойдаю печаль свою
Я співаю їй пісні
Пишу їй сумні вірші

Всі сплять
Лиш я не сплю
Я питаю душу свою
На скільки мук їй треба вина?
Скільки розлук стерпить вона?

Всі сплять
Лиш я не сплю
Свічці шепочу журбу свою
Полум'я ледве помітно тремтить
Серце стискається і болить