Не мовчи

Руся Ялинская
Не мовчи...
напиши хоча б слово,
багато не треба,
я знаю ціну словам...
зранку на серці - руіни Алепо
й обертом йде голова...

Думок накопичених валіз-чемоданів
витрясла зранку до ніг,
щось тепле шукала у тому бедламі,
а в ньому-крига та сніг...

Уламки-спокію...прощавань-уламки...
болю пекучого - помножені тиражі,
я іноді знаю,перегинаю планку-
переймаючись більш не своїм,а чужим.

Зазвичай,щось тепле віддаю людям,
собі залишаю-порожні дрібниці,
а потім від тебе -чекаю прелюдій,
щоб наповнити душу з твоєї криниці...

В номіналах думок-почалась девальвація,
душу крає холодний,колючий сніг...
напиши пару слів,тільки не квапся...
хай квітами ,ляжуть мені до ніг...

             Руся Ялинська