Поздравление с именинами Викусе Антоновой

Григорий Комарицкий
Привiтати хочу Вiку:
"Будь щасливою довiку!.."
Дуже гарна краля ця!
Посмiшка iй до лиця!
Знайде хлопця-молодця
Хай iде з ним до вiнця
Щоб краса не пропадала...
На мiй погляд, дiвка вдала!
Я i сам би залюбки...
Та уже не тi роки
Щоб iз нею поруч стати
Тiльки й сил, щоб привiтати!
Тож я, розчерком пера
Зичу щастя iй, добра!
Ввiв ii в iсторiю
Вiкусю-Вiкторiю
Так само, як i Шут Iру
На росiйський сайт стiхiру
Збуваються бажання хай любi!
Лише найкращого в життi тобi!!