Втiкаю...

Андрей Бабич Днепр
Втікаю... А куди – не знаю!
Аби куди! Від того «раю»,
Де мені пеклом – кожна мить!
Хай, за далеким океаном,
Американцем я – не стану,
І Світ – не зможу підкорить...
Зате, я буду бачить небо,
Де без претензії до себе, -
В те небо – вовком буду вить!..