Iероглiфи весни

Наталя Мазур
(Рондель ІІ)

Чи може хто повідати мені,
Чому пишу щоночі вірші білі?
Зима вже поступається весні,
Витають небом хмари сполотнілі.
Хоч брості верб стримлять набубнявілі,
В них котики ще сплять углибині.
Чи може хто повідати мені,
Чому пишу щоночі вірші білі?
А зранку - кава з присмаком ванілі,
Думки про сон, повіки обважнілі...
Чому ж веселий промінь у вікні
Виводить ієрогліфи чудні?
Чи може хто повідати мені?

27-28.02.2017 р.