Бажання скрипки

Наталя Мазур
Візьми мене, музиканте!
Проведи рукою по витонченому стану,
Пригорни!
Поцілуй пальцями струни!
Чи змусиш мене відгукнутися
На кожний твій дотик?
Чи затремтить твій голос
Від муки кохання?
Коли я чую голос твій,
Серце вистрибує із грудей,
А в центрі сонячного сплетіння
Народжується маленьке сонце
Із світла яскравого.
Воно сповнює мене вібраціями
Солодкими.
Далі збільшується, досягає кінчиків пальців,
І вони стають гарячими,
Горла,
І перехоплює подих,
Голови,
І вибухає сотнями сонць
Тепла і довіри.
Чи відчуваєш ти серце моє, музиканте?
Чи зможу я спокій твій забрати,
Аби полетіти за край?
За край неба,
За край світу,
За край долі…
Заграй!
Зіграй!
Грай!
Рай!
Ай!
Й-й-й…

22-24.02.2017