Вклонюсь Тобi, Боже...

Андрей Бабич Днепр
Вклонюсь Тобі, Боже...
І – сили прошУ,
Щоб гієну здолати!
Ділив я і множив...
Звичайно ж, - грішу...
Тільки, - як покарати
Усіх, хто брехнею
Застряг у багні,
Вже – по самі коліна?
Не буду суддею...
Та, знаєш... Мені,
Все ж,- болить Україна!..