Покидаю тебе, Украiно. ,

Галина Калинина 4
Покидаю тебе, Украiно,
Покидаю тебе назавжди.
Я душею до тебе лину,
Тiльки мене ти не жди.

Не приiду я бiльше до тебе,
Не побачу твоiх дубрав,
Не почую я cлiв хвалебних,
Що коханий давно мiй сказав.

Не порадуе цвiт каштанiв,
I не зiйде моя зоря.
Покидаю тебе, любима,
Рiдна, мила, моя Земля.

А ще я тобi бажаю,
Щоб навiки щаслива була,
Щоб завжди ты прокидалась
Пiд веселий cпiв соловья.