Fable of the blind asinum

Светлана Самедова
                Коль ты
                Невежествен
                И глуп
                Минуя блага
                Тянешься
                К плохому
                Нравоучений
                Звуки
                Иерехонских
                Труб
                Что
                Басню
                Рассказать
                Ослу
                Глухому
                Басня для глухого осла.