Ти наймоiша...

Алла Дядык-Кузнецова
На"Я тебе нікому не віддам" Игорь Тасин.http://www.stihi.ru/2011/11/25/660

Ти наймоїша*!.. Радість  на  душі,
А серце  калатае  в грудях гулко.
Ні краплі не вгамують, ні пігулки,
Спектральні тільки пишуться вірші:

Ніколи і нікому  не віддам
Кохану, Богом послану  людину.
Свою любов візьму у домовину
Та понесу по зоряним стежкам.

Як коротко… та дуже щиро як!..
Ти говорив слова їй найгарніші.
Звучить кохання так у повній тиші…
Це був, напевно, доленосний знак…

Ти наймоїша…


*неологізм И.Тасина
Неологізми (від грец. ;;;; — новий і ;;;;; — слово) — це новостворені слова, значення слів, словосполучення, що з'явилися в мові й ще не перейшли до розряду загальновживаних.