Диги

Абдула Алиев Ибрагимович
Эш жегой дуньялике
Нам ца зат дигхIайгахъиб
Гатиле хIу мякьизе
ХIаке лихIахъес дигиб.

Дия камил гIямрулзе
ХIачу рарх руэс дигиб
Дия уркIила гъяйгъи
ХIазе аржахъес дигиб.

Припев:
Рашулерус дугили
ЦIакьле цIябил гьуйзакан
Ша бируле нам базли
Рашахъес хIатI шайзакан.

Дия гигахъуй урши
Цен цайри мадализе
Гьар хIу гьаникибхIале
Иза бурхар бекIизе.

                В исполнении Барият Акаевой.