Хто ти? Хто я?

Наташенька Кузнецова
Хто ти? Хто я?
Ніхто не знає - ми просто так собі живем.
Ми у життя неначе граєм,
Ми наче бавимся з ножем.

Ми хочем жити - так як люди,
Але насправді не живем.
Ми все життя себе лиш губим,
Шукаючи своє лице.

Примару ми в житті шукаєм,
Не помічаючи живих.
Біжим кудись - куди не знаєм.
Добігши бачим, що не те.

Ми так живем - цьому радієм,
Ми дуримо самі себе.
Своїй справжнісінької мрії,
Боїмсь побачити лице.

(с) Наталія Кузнєцова