Березень

Екатерина Ковалевская
Місяць Лютий відлигою
Шхуну Зими повертає до берега.
Із мрійливого сну, із підльодної тьми
В світ виводить нас Березень.

Заясніло в очах, дивне передчуття
Серце збуджує радісно,
І на вітах берез хор пташиний й оркестр
Спів Весни ведуть лагідно.

Гей, вставай, хто ще спить!
Березнева блакить голубіє просторами.
Як тремтлива ця мить –
Шанс свій не упустіть
Поєднання соборами

Наших душ, до злиття
На високій струні
В ораторію «ЛЮДЯНІСТЬ».
Чвари – до забуття!
Нас веде Майбуття, відкриваючи музику

ФА-дієзним звучанням Вселенських світів,
У гармонії Вічності.
Перший місяць Весни шлях широкий відкрив
У Врата Потойбічності:

Нехай «Март» за всіх варт –
Пройдем крізь зорепад
До незнаного берега.
Відчуваєм плече, Отче нас береже,
І вперед кличе БЕРЕЗЕНЬ!

02.03.2017
Четвер