***

Виталий Мовчан
Кохана моя тебе з Днем народження вітаю
І в цей чудовий день, тобі кохання я бажаю
Будь завжди хорошою, милою, ніжною
І будь інколи навіть грішною)

В тобі є все, що хто би шукав
Доброта, чарівність, загадка
Про тебе кожний лиш мріяв
І був би закоханий без оглядки.

Я радий, що ти в життя моє увійшла
І я назавжди запам'ятаю голос твій, милий
Чудовий образ, чиста душа
Ти, як ангел мій білокрилий

Нехай все буде казково сьогодні тобі,
А очі твої, хай завжди радість випромінюють,
Тому що, ти щастя на цій землі,
І про скарб такий, як ти, всі давно мріють!

Будь-ласка прийми привітання мої,
Тобою, як ні ким сильно дорожу я.
Я готовий дарувати всі ночі і дні,
Обійми і навіть життя.