ДУША

Лидия Ковтун
Душа - глибоке й темне море,
- не знати дна, не знати меж...
А може, вкриті льодом гори,
чи замок з тисячами веж?

Кожна душа у оболонці, й не знаємо її глибин.
Бува, все наче на долоньці, а в СУТІ - тисячі причин.

Не треба, гріх, плювати в душу!
Зло людям не робіть!
І, ще, одне сказати мушу,
душа - струна, вона жива, бринить!