Весняний розмай

Оксана Майданська
               
Весно! Пахуча весно!
В зелених травах розквітли квіти.
І шелестить шовкове сяйво,
Від сонячного променя і теплоти.


Дерева вбрались густо пишно,
Квіти біліють,пахне цвітом.
Весна буяє, любов кружляє,
У мислях промайне дитинство.


Наповнюється в грудях теплотою,
Мислі літають високо задумано.
О весно! Люба ти чудова!
Майнеш скоренько не помітно.


Весна кохання звеличає,
Барвінком  розрослись сади.
Сила з'являється душа помолодіє,
О весно красна - не відходи.
            16 05.2014р.