Славоукраинська окаянна

Валентина Домчина
Ми майдауни веселі,
Скачемо в кастрюлях,
Стольний град у нас в Брюсселі,
А кацапам - дулі.

Ми тепер з Європи-мами
Ріжем правду-матку.
Україна - не Зімбабве -
Живемо в достатку.

Ми готові перебити
Своїх несвідомих,
Тільки б жити,тільки б жити
В європейськім домі.

Їхні цінності в пошані,
Нажиті трудами,
Тепер наші,тепер наші,
Панове і дами!

Далі буде:
Славоукраїнська беспардонна
Українська злиденна
Малоросійська покаянна.