Зруйнували життя

Наталья Лопашко
Патріоти блокують Донбас.
Патріоти чого - невідомо.
Ми - народ. А вони проти нас.
І країну руйнують свідомо.

Соловейко (або нахтігаль)
Став (паскудо) гіллякою влади.
Інші ж гілки при владі, нажаль,
Вже не можуть країні дать ради.

Парасюк за віжки владу - смик.
І Семенченко також керує.
А гарант вже до упряжу звик.
Він не бачить нічого, не чує.

Вік би всіх їх не бачить, не чуть.
Все з'їдять: сарана сараною.
Воду в ступі за гроші товчуть.
Зруйнували життя нам війною.
03.03.2017