Правий, винний не правим, не винним

Алекс Щербак
Це брехня, пробач.
Він не зробив уроки.
Зараз, як бачиш -
Упустив кілька років.

Чому все йому віриш?
Чому ніяк не відлаєш?
Вчора. Сьогодні. Знаєш?
Од лаю хтось оживає.

Хоча хто його знає..
Може.. Він не такий.
Ле вітер колихає,
Та все ж не інакший.

Розумніший одного,
Більш рукастий другого.
Не правди від того
Менше навіть першого.

Знов невірний той крок.
Може навіть весь шлях.
Не отримав урок..
Та на що, бля, та жаль?!?!!?

Так буть не повинно.
Ми ще не Європа.
Ні в чому не винний,
Та правий ні йоти!