Je n aime pas r ver du paradis...

Игорь Иванов Игоревич
Я не люблю мечтать о рае 
Я не люблю любить, любя 
Я не люблю мечтать, я вправе 
Мечтать в любви о рае я. 
 
 
 
Je n'aime pas r;ver du paradis 
Je n'aime pas les aimer, aimer 
Je n'aime pas r;ver, j'ai le droit 
R;ver ; l'amour du ciel, je. 
 
 
 
I don't like to dream about Paradise 
I don't like to love, loving 
I don't like to dream, I have the right 
To dream of love Paradise I.