У тво му телефон - ц лий св т

Тет Романова
У твоєму телефоні - цілий світ.
Шкода, я не вимолила місця в ньому.
Ну та що б, здавалось, телефонний дріт?
То здається так. Я на грані злому.

У твоєму світі - тисячі облич:
В вайбері, в вк - усе "френдзона".
То чому ж мене ти кличеш? ти не клич..
Хай тебе зігріє світло телефону..

Не забудь, коханий,
лайкнути колишню,
Й ту, що перед нею,
Красила твій світ.
В мене параноя?
Що ти, любий, що ти?!
Ти ж бо ще не знаєш,
як - коли болить!