ЧАЙ НЕ В ТВО Й К МНАТ

Тет Романова
чай не в твоїй кімнаті
втратив смак і чуйність.
і ніби це так небагато,
ну що там із чаю-то взяти?..
а з чаєм минула і юність.

чай не в твоїй кімнаті
втратив присмак кохання.
світанкового "спросоння",
вечірнього "на підвіконні".
у чаю до мене мовчання..

(якась дивна змова
усього чаю світу -
буть несмачним і порожнім,
як у кафе придорожнім).

чай і кава - мені байдужі,
в чайній чашці душі не омити.
я. перестану.
пити.
2о16