Чекати?

Наталья Лопашко
Біда й негода буде в тій країні,
В якій при владі вівці, свині.
Зірвуть підлогу, геть зруйнують дах.
Зловоння по усюдах звідти - жах!

Вся живність піде світ за очі жити.
Чи хто захоче гній у хліві змити?
А треба ж якось вигрібатись, люди,
Бо, як чекати - тільки гірше буде.
04.03.2017